Διάκριση μαθήτριας του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας στον 32ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Χημείας

2ο ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ                                                 Ιεράπετρα 16-5-2018

32ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον 32ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Χημείας που διεξήχθη τον Μάρτιο 2018, και ιδιαίτερα  συγχαίρει  την μαθήτρια της Α Λυκείου ΤΣΙΚΑΛΟΥΔΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, που διέπρεψε για άλλη μια φορά σε μαθητικό διαγωνισμό.

Η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας Τσικαλουδάκη Ευδοκία αναδείχτηκε  στους μαθητές της Α Λυκείου , Δεύτερη (2η)  σε Παγκρήτιο επίπεδο και 40η (τεσσαρακοστή) σε πανελλαδικό επίπεδο, στον 32ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας, με γενικό βαθμό 77,5/100.

Η παραπάνω μαθήτρια και όλοι οι διακριθέντες μαθητές της Κρήτης θα βραβευτούν σε εκδήλωση που θα οργανώσει το Περιφερειακό τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών στα Χανιά, το Φθινόπωρο του 2018.

Ακόμη επισημαίνουμε για την επιτυχούσα αλλά και για κάθε μαθητή/τρια που συμμετέχει σε διαγωνισμούς:

Κάθε  επιτυχία σε αυτούς  αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση, διότι είναι αποτέλεσμα σωστής και οργανωμένης προσπάθειας και μόχθου, αποδεικνύει δε περίτρανα την θέληση και τις υψηλές ικανότητες, που διαθέτουν.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειές τους, οι οποίες στηρίζουν  τις προσπάθειές τους, παρά τις αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, καθώς επίσης και στους καθηγητές τους, οι οποίοι συμβάλλουν  τα μέγιστα στην ορθή προετοιμασία τους.

Μην ξεχνάτε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε σε κάθε προσπάθεια σας ώστε να αποκτήσετε σημαντικότατα εφόδια επιστημονικής γνώσης και κοινωνικής παιδείας . Αυτά θα είναι τα ισχυρά θεμέλια, που θα σας επιτρέψουν, να διεκδικήσετε με επιτυχία την επαγγελματική σας αποκατάσταση και την κοινωνική σας καταξίωση.

Από το Σύλλογο Καθηγητών του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας